Kwaliteitsstomerij & Kledingreparatie De Cleaning-Boetiek 
/

The Professional onder de specialisten

 

Uw stomerij in Bergeijk voor al uw kleding en kledingreparatie

Kwaliteitsstomerij De Cleaning~Boetiek is al 28 jaar gevestigd in Bergeijk. Met meer dan 50 jaar ervaring (op 13 juli 1972 begonnen in Bladel N.B.) zijn wij in staat uw kleding op de best mogelijke en milieuvriendelijkste manier te behandelen. Wij reinigen uw kleding zonder uitstoot van Co2 als enige reinigingsbedrijf in Nederland.

Ook reinigen wij alles in ons bedrijf in Bergeijk en verlaat geen enkel kledingstuk het pand.

Wij reinigen niet alleen voor Bergeijk, want onze klanten komen naar ons toe zelfs vanuit: Tilburg, Eindhoven maar uiteraard ook korter bij zoals: Hilvarenbeek, Lage-Mierde en Hoge-Mierde, Reusel, Bladel, Hapert, Duizel, Eersel. Maar ook onder de rook van Eindhoven. Namelijk: Veldhoven en omstreken, Vessem, Wintelre, Knegsel, Steensel, Waalre, Valkenswaard enz.

Maar ook over de grens en diep België in weten ze de weg naar ons te vinden, namelijk uit: Lommel, Eksel, Neerpelt, Overpelt, Retie, Arendonk, Mol, Sint-Huibrechts-Lille enz.

Waarom komen onze klanten van zo ver naar Kwaliteitsstomerij De Cleaning~Boetiek?        KWALITEIT - SNEL - BETAALBAAR.

Ook voor kledingreparatie kunt u bij ons terecht. Wij hebben professionele gediplomeerde coupeuses om uw kleding vakkundig te herstellen of vermaken.  Als u uw kledingreparatie of verstelwerk voor 10:00 uur brengt kunt u deze de volgende dag na 14:00 uur al weer afhalen.  

Voor advies kunt u altijd bij ons binnen lopen, mailen of bellen.
Wij staan voor u klaar om uw kleding met zorg en aandacht te behandelen.